Young-attractive-man-710400

Medicina muncii

« Deschide formular cerere »

Medicina muncii este reglementata de legea 319 din 2006 privind securitatea si sanatatea in munca si Hotararea nr. 355/2007 privind supravegherea sanatatii lucratorilor se ocupă cu prevenția, diagnosticarea și managementul bolilor profesionale și a celor legate de profesiune, a accidentelor de muncă, precum și cu productivitatea angajatilor.

Ne luăm în serios misiunea de a fi alături de cei peste 5.000 de angajați pe care îi examinăm anual în cadrul controalelor periodice de medicina muncii. Ne punem în slujba lor întreaga experiență, pentru a le putea oferi liniștea de a munci în siguranță. Peste cincizeci de medici din douăzeci și trei de specialități formează echipa Medis.

NE DEPLASAM LA SEDIUL SI PUNCTELE DE LUCRU UNDE ANGAJATII DUMNEAVOASTRA ISI DESFASOARA ACTIVITATEA!

Avantajele unui sistem eficient de evaluare al sanatatii si expunerii angajatilor la risc, este evidentiat de Agentia Europeana pentru Securitate si Sanatate in munca si are ca rezultat urmatoarele beneficii:

  • cresterea productivitatii angajatilor
  • reducerea absenteismului
  • reducerea platilor compensatorii

Iata ce oferim pentru medicina muncii

stethoscope-on-clipboard-s-1Oferim servicii medicale pentru:

  • examen medical la angajare
  • examen medical pentru controlul medical periodic
  • examen medical pentru: adaptare, reluarea muncii, supravehgere specială
  • examen medical la schimbarea locului de muncă

stethoscope-on-clipboard-s-1Cu ce venim in plus fata de concurenta

De asemenea, realizăm întocmirea dosarelor medicale, eliberarea fișelor de aptitudine, semnalizarea cazurilor de boală profesională și dispensarizarea acesteia după confirmare, prevenirea accidentelor de muncă, educație sanitară preventivă, suravegherea și evaluarea stării de sănătate a personalului angajat, verificarea și avizarea concediilor medicale, evaluarea riscurilor profesionale și stabilirea măsurilor necesare pentru gravide și consultații de medicina muncii în cadrul comitetului de sănătate și securitate a muncii.