• Young-attractive-man-710400
  • consultation-s-710400
  • biochemical-research-s-710400

Policlinica Medis Camp

Cu o activitate de peste 25 ani in Campina, oferim pacientilor servicii medicale integrate,un mediu modern si sigur pentru desfasurarea actului medical si nu in ultimul rand, ca cei mai buni doctori din comunitate si din Bucuresti care sa ofere consult de specialitate si tratament personalizat pentru fiecare pacient.

Dorinta de a excela in ceea ce facem, ne-a motivat sa avem tehnologie medicala si de diagnostic imagistic ecografic de ultima generatie.

In clinicile noastre, avem cabinete de specialitate dotate cu aparatura medicala moderna, alaturi de o echipa medicala formata din peste 50 de medici de specialitate cu formare profesionala atat in Romania cat si in centre medicale europene.

 

Avantaje

stethoscope-on-clipboard-s-1Cabinete moderne & complet echipate

Punem la dispozitie 15 cabinete moderne si complet echipate pentru o diagnosticare la virgula.

Pacientii nostri stiu de ce chemist-at-work

Toti pacientii nostri au beneficiat anul trecut de tratament premium. Ne-am asumat raspunderea pentru fiecare dintre acestia, le-am dedicat intreaga noastra atentie si pricepere, si astfel am redat orasului o parte din zambetele pierdute.

doctor-at-the-gym-sDoctori specializati

Avem peste 50 de doctori din Campina, Ploiesti si Bucuresti, alaturi de personalul medical si non-medical formeaza Echipa Medis. Impreuna, lucram pentru a va reda puterea de a privi cu incredere in viitor.

Cei mai buni in domeniu happy-baby-s

Cautam mereu se ne imbunatatim si sa ne largim gama de servicii medicale oferite, sa oferim pacientilor un mediu modern si sigur pentru desfasurarea actului medical si nu in ultimul rand, ca cei mai buni doctori din domeniu sa va stea la dispozitie.